Як помре Путін ? ( Топ-3 Варіанти)


Як гинули тирани ?
Напевне кожна свідома людина планети хоч один раз ставила перед собою питання " Як саме помре Путін ?".
Адже як свідчить історична статистика майже кожен диктатор закінчував насильницькою смертю.

І так:

Варіант 1 - Повішання


Флагманом серед повішаних  диктаторів сучасності був Саддам Хусейн. Його після тривалих пошуків витягли з нори присипаної піском та за вироком суду повісили. Як на мене то це одна з найнеприємніших смертей. Проте шанси Володимира Путіна загинути саме такою смертю поки. що дуже низькі. Адже якщо припустити, що в Росии станеться державний переворот або змова то методи усунення там зовсім інші. Єдиним шансом Путина зависнути між небом і землею це потрапити до рук ісламських екстремістів, чеченців наприклад.




Варіант 2 - Жорстока розправа (Розірваний натовпом)

Після розгрому армії арабського диктатора Муамара Каддафі він поранений довго перреховувався в ... каналізаційній трубі неподалік свого рідного міста Сірт. Повстанцям вдалось знайти бідолашного Каддафі та витягнути його із каналізації. Після цього  юрба розлюченого народу  довго знущалась з нього вигукуючи "Аллах Акбар", а після цього його вбили. Кажуть, що в останні хвилини свого життя Каддафі кричав до своїх ворогів: "Ганьба Вам". Що ж, у В.Путіна шанси померти такою смертю досить високі. Перші у  списку допомогти йому - російські військові. Якщо на початку конфлікту з Україною у їх рядах ще був якийсь патріотизм і бажання захистити росіян Донбасу, то тепер і у них ілюзії зникли. Вони чітко розуміють, що являються гарматним мясом президента і їдуть вмирати на Україну.
Думаю якщо ми почнемо перераховувати усіх громадян Росії які бажають смерті своєму лідеру то цього блогу не вистачить. Отож у випадку військового перевороту публічна страта - цілком пристойний варіант Путінської кончини.



                             Варіант 3 - Кривавий спектакль

Один із найприємнішим варіантів для найбільших ненависників Володимира Володимировича. Кривавий спектакль це гарна нагода попередити диктаторство у майбутньому. Адже новий керманич держави добре знаючи , що було з попереднім президентом вже 100 раз подумає перш ніж пробувати повставати проти власного народу.

Найбільш яскравим прикладом такого спектаклю може слугувати смерть Італійського диктатора Бенітто Муссоліні. Після невдалої спроби Бенітто і його коханки Кларетти  Петтачі втекти за межі держави. їх зловили і засудили до страти. Що цікаво: під час страти 5-ть разів не спрацьовувала зброя, після кожного намагання застрелити диктатора і його коханку зброя дивним чином затиналась, що наводила невимовний жах на Бенітто. Муссоліні тремтів безвольно опустивши руки, спаралізований тваринним страхом.  З наступної спроби 5-ма вистрілами Муссоліні і його коханка все ж були вбиті. Їх тіла кинули у вантажівку і привезли у Мілан. Наступного дня їх трупи були вивішені на одній із центральнмих площ міста разом із тілами інших фашистів на глум натовпу. 



Ну і на кінець. Матінка історія, як і тітонька статистика та аналіз майже ніколи не помиляються. Вкрай рідко щоб хтось типу Гітлера, Муссоліні чи хай його - Путіна, вмирав своєю смертю. Можливо доля проявить нездоровий інтерес до пана Володимира і його смерть перевершить усі ці варіанти разом взяті, а можливо і ні. Але суть цього матеріалу одна: зло ніколи не залишається безнаказаним, усі вище наведені історичні факти свідчать про таку закономірність - усі великі імперії та диктаторські режими , усі без вийнятку закінчували погано. Проте на піку своєї слави кожен з них тішив себе і свій народ ілюзіями про вищу расу, обраність і особливу місію.Тож.. Мудрі прислухаються до уроків минулого. А дурні. вони всюди дурні.. Проте таке враження, що найбільше їх у Росії. Вибачте .