[ Діти Сатани ]




Жив собі на світі Сірий День. І був він настільки нудним, що ніхто не хотів із ним дружити. Усе життя він був незадоволений, невдячний та страшенно заздрісний. А ще він був страшний консерватор, такий консервативний, що боявся слово нове сказати вголос, на сонце крізь свої сірі хмари глянути, чи пустити до себе білий лахматий сніг, хоч скільки він чув від інших днів про неймовірні та приємні речі, кожного разу він відповідав:
« Це неправильно, мої батьки такого не робили, я не робитиму і дітям ніколи не дозволю, десь в глибині себе він страшенно хотів скупатись у променях сонця, наповнити усе навколо білим снігом чи поринути в теплі хвилі океану. Але гордість і тупість не дозволяли йому це зробити.
Сірий День давно б пішов у небуття, якби не ті, хто живлять його – люди (Найжахливіші на світі люди). Моральні потвори, невдахи та боягузи, які під прикриттям моральності, вихованості, хворої релігійності та «благочестя» снують по світу, пхають свої носи у життя людей і переконують їх у тому, що так не можна, що скажуть люди, що скаже твій вік та посадове становище, що скаже твоя «сіра родина» і **** , що ж скажу я ? Ви не зустрічали сірих людей ? Я зустрічав, кожного дня зустрічаю. Ви думаєте рак найстрашніша хвороба ? Ви думаєте розбійники, корупціонери чи наркомани знищують цей світ і не дають навіть Великим Революціям змінити суспільство ?
  • Ні, не вони. А ці мерзені криси – сірі люди. Хто затикає рот революціонеру, який закликає знищити режим ? Хто каже, що не по релігійному лінчувати диктатора, а відпустити його і накликати на себе війну, хто готовий тебе в тюрму посадити, хіба б ти не змінив світоляд людей і не відкрив їм очі на правду ? Завдяки кому існують диктаторські режими, завдяки кому люди воюють в неоголошеній війні, завдяки кому ти, скотина,  як давала взятки так і даєш ?
Це вони зброя сатани, найгеніальніша та найстрашніша зброя – літеплі, сірі падлюки. Є гарний приклад, ОШО казав: « Будь хто по обидва боки прірви може стати святим, найбільший грішних може вмить отримати просвітлення, містик аскет може отримати просвітлення, але ніколи не пізнає істину той боягуз, який сидить на мосту посередині, умиротворено либиться, і думає, що тут безпечно. Розбійник, що був розіп’ятий з Ісусом  був спасенний, апостоли, які хоч і падали з крайності святості (Під час перебування з Ісусом) до крайності зради (Після його ув’язнення) … і ті Спаслися. А знаєте, хто не те, що не спасся, а  навіть не зрозумів в чому їх помилка –  побожні фарисеї. Ті, які усе виконували, ходили – блистіли та іншим говорили: « Но-но брате, не роби так, в законі ж не написано, но-но, брате, не захоплюйся, живи як ми».  
Сірий День злорадно тішився і насміхався з інших днів, коли хтось перечив йому. І у нього були залізні аргументи: « У мене армія людей, 90% землі, а ви будете мені розповідати про небезпечну для життя альтернативу ? Кого люди послухають -  вас чи мене ?».



 

Коментарі