#Риси обраних ... [ Рішучість ]



Хтось сказав, що доля людини - це її рішення. Ми не задумуємось але так і є. Саме щоденні рішення які ми приймаємо формують те, що в народі називають долею людини.
Як говориться: "Твоя доля у твоїх руках". Але як отримати найкращу долю ?

  Важливим є той момент коли ти стоїш на порозі рішення і не важливо чи це найголовніше рішення твого життя, чи це якась буденна річ. Зловіть себе на цьому моменті, зупиніться, усвідомте, що саме ви - творець своєї долі. У вас є вибір: купити квіти і не знаючи чи вона вдома спробувати занести їх ... чи не піддатись імпульсу, і просто пройти мимо.
Потім будуть серйозніші рішення: покинути безпечну та спокійну роботу та ризикнути поринувши у божевільний творчий процес, чи ні ?
 Я бажаю щоб кожен навчився керувати своїми рішеннями, я хочу щоб кожен пробував ризикувати в найбільш неочікувані моменти ...
Адже щастя на Світі вистачить для усіх... А щасливими направду є мало людей ...
Чому ?
Та тому, що ці люди віддають своє право робити рішення ...комусь іншому: батькам, суспільству, загальноприйнятим нормам, уставам які сформувались у свідомості, релігійним забобонам .... Але ж це обман ... Віковічний обман ....
Не має ніяких правил, ніхто і ніколи не вправі говорити тобі як правильно ....
Рішення - це той ключ, який дає тобі змогу відкривати все нові та нові двері. Лише ти сам обираєш які ? Все наше життя складається із таких дверей ... А сукупність таких рішень і зробить твоє життя таким а не інакшим.

Ти запитаєш : " Як приймати правильні рішення, як не відкривати дверей які не потрібно ?"
- Тут все просто ...

Ти повинен віднайти Бога у своєму серці, тільки його голос підкаже тобі, що добре, а, що - ні.
Чому одні люди щасливі, а інші нещасні ? Адже можливості у всіх однакові ?

Просто щасливі люди вміють приймати рішення, інколи кардинальні, болючі, рішення які на 180 градусів повертають їх життя і змушують покинути усе , і усіх, але саме ті рішення роблять їх Великими.

Уявіть собі якби Ісус не приймав кардинальних рішень про які говорив йому Отець. Уявіть, що Ісус вирішив не вмирати на хресті чи не збирати 12 апостолів. Тоді усе б було по-іншому ...
Ісус перший приклад того як обирати правильні рішення.

Ти можеш бути хорошою людиною, ти можеш бути талановитим але якщо ти не приймаєш рішень щодня - ти не зможеш іти дальше.

Запам'ятай, що ти частинка самого Бога. Ти - міні Всесвіт у якому уже закладено усе, що тобі необхідно.

Ти і тільки ти можеш вирішувати ким бути, кого кохати, куди їхати, і тд. Вніякому разі не довіряй цього нікому, навіть найближчим людям, якби вони тебе не любили ... вони це не ти ... ти інший ....

У тебе є вибір:  делегувати свої рішення іншим ... і тоді доля делегуватиме  щастя іншим ....
Або стати творцем власного світу у якому ти - головний художник.





Коментарі